Showcase

5/5

Julia de Groot

De service is ontzettend goed. Ik wilde een grabby aanschaffen en werd direct heel goed geholpen. Er werd meegedacht over het ontwerp & mijn grabby werd de volgende dag direct al verstuurd. Het visitekaartje werkt ontzettend fijn. De QR-code word gescand en direct krijgen de mensen al jouw gegevens. Dit werkt ideaal! Kortom: echt een aanrader!
5/5

Robin Hijzen

Ik zou Grabby aan iedereen aanraden die een gaaf en modern alternatief voor de 'saaie en gewone' visitekaartjes zoekt!
5/5

Niels Lieferink

De kennis en kunde van dit bedrijf is uitmuntend, ze weten met een passende oplossing te komen voor iedere vraag. Afhandeling en levering volgens afspraak.
4/5

Sammy Venderbosch

Erg blij dat dit ook is gedigitaliseerd! De papieren variant heb ik per direct weggedaan, ik voelde me een soort megalomaan met duizend kaartjes op zak met mijn eigen initialen. Daarbij dien je te allen tijden de kaartjes netjes te houden, aangezien je een goede indruk wilt achterlaten bij een eerste gesprek.
5/5

Koen den Braven

Recentelijk voor mijn bedrijf een aantal passen aangeschaft bij Grabby. Via het handige portaal kun je je online profiel makkelijk en overzichtelijk configureren. Ik raad elk bedrijf aan om over te stappen op het digitale visitekaartje van de toekomst.
5/5

Lisanne van Bruggen

Echt onwijs tevreden over mijn nieuwe visitekaartje! Weg met al die papieren kaartjes in mijn tas en op naar een digitaal tijdperk. Super fijn dat dit pasje eenvoudig in mijn portemonnee past. De service is enorm snel. ‘S avonds besteld en de volgende dag al contact met Nick over de invulling van mijn Grabby en een preview van hoe de kaart er uit komt te zien. De volgende dag ligt de kaart ook al in de brievenbus. Dit gaat sowieso veel makkelijker zijn in het contacten met nieuwe klanten.
4/5

Maarten van Rooijen

Binnen onze organisatie hebben wij gekozen voor duurzaamheid, zo hebben we bijna geen papier meer. Toen we kennis kregen van het product Grabby, en alle voordelen die dit met zich meebracht waren we om. Onze accountmanagers hebben de pasjes in gebruik en één persoon binnen de organisatie beheert alle informatie in de grabbycloud. Ik kan iedereen dit product aanraden!