GrabbyCloud

Met GrabbyCloud kan je méér:

NIEUW

Afspraak maken met jouw klant

Met deze functie kan een klant of relatie via jouw Grabby-profiel een afspraak met je maken. Ideaal voor bijvoorbeeld kappers, schoonheidssalons, opticiens etc. Zodra de afspraak is ingepland, mailt Grabby de afspraakbevestiging direct naar jou en je klant.

Inzicht in je netwerkactiviteiten

Via ons nieuwe analytische dashboard heb je inzicht in jouw netwerkactiviteiten. Je ziet in één opslag hoe vaak je Grabby is gescand, hoe vaak je contactgegevens zijn gedownload en hoe vaak mensen hun gegevens hebben achtergelaten via je Grabby-profiel.

Jouw profiel in een andere taal

Netwerken gebeurt natuurlijk niet alleen binnen Nederland of met Nederlandse contactpersonen. Daarom introduceren wij de Multi-language functie! Wij hebben het GrabbyCloud-platform en de profielen nu ook beschikbaar in het Frans, Duits en Engels.

Jij maakt jouw eigen stijl

In GrabbyCloud kun je je profiel van je eigen (huis)stijl voorzien. Zo kun je de header of je logo aanpassen. Maar je kunt ook de achtergrondkleur en de kleur van de knoppen veranderen.

Contactgegevens uitwisselen

Als verkopende partij of accountmanager neem je graag zelf het initiatief bij het opvolgen van een potentiële klant. Met Grabby kun je niet alleen al jouw eigen gegevens delen, maar kun je nu ook gemakkelijk contactgegevens ontvangen! Dit doe je door de optie "Gegevens achterlaten” aan te zetten in de GrabbyCloud. Zo ontvang je de contactgegevens van je nieuwe connectie direct in je mailbox!