GrabbyCloud

NIEUW

Afspraak maken

Met deze functie is het mogelijk om een klant of relatie via jouw Grabby profiel een afspraak met je te laten maken. Ideaal voor bijvoorbeeld kappers, schoonheidssalons, opticiens etc. Zodra de afspraak is ingepland, ontvangen zowel jijzelf als de klant beide direct de afspraakbevestiging per mail.

Analytisch dashboard

Uw netwerkactiviteiten zijn vanaf nu inzichtelijk met ons nieuwe analytisch dashboard. Hier kunt u in één opslag zien hoe vaak uw Grabby is gescand, hoe vaak uw contactgegevens zijn gedownload en hoe vaak mensen hun gegevens hebben achtergelaten via uw Grabby profiel.
NIEUW

Multi-language

Aangezien de fysieke evenementen weer op gang beginnen te komen en er ook weer internationaal publiek naar Nederland komt, introduceren wij de multi-language functie! Hiermee zijn zowel het GrabbyCloud platform als de profielen nu ook beschikbaar in het Duits en Engels.

Je eigen styling beheren

Door middel van uw eigen inloggegevens kunt u in Grabbycloud uw eigen profiel stylen. Header aanpassen, of uw eigen logo. Achtergrondkleur of kleur van de knoppen.

Gegevens achterlaten

Als verkopende partij of accountmanager geef je graag opvolging aan een potentiële klant door de bal bij jezelf te houden. Met Grabby kun je niet alleen al jouw eigen gegevens delen, je kunt nu ook gemakkelijk contactgegevens ontvangen! Dit doe je door de optie “Gegevens achterlaten” aan te zetten in de GrabbyCloud. Zo ontvang je de contactgegevens van je nieuwe connectie direct in je mailbox!
Bedrijfsgegevens
Volg ons op: