Hoe werkt het?

Het werkt zo

Je bestelt één (fysiek) visitekaartje. Dit is een pasje met een QR-code of een NFC-chip. Vervolgens geven wij jou toegang tot het online GrabbyCloud-platform. Via GrabbyCloud maak je een profiel aan en voeg je al je contactgegevens toe: je bedrijfsgegevens, logo, profielfoto, socials.

Jouw gegevens aanpassen

Via de GrabbyCloud kun je altijd en overal je gegevens aanpassen. Zodat je dus nooit meer nieuwe visitekaartjes hoeft te bestellen! Met één druk op de knop maak je je kaartje weer helemaal up-to-date!
01.

Bestel je Grabby Custom of Wood via de webshop

-Bestel je Grabby visitekaartje via de webshop
-Maak een keuze uit een Custom- of Wood-variant.

De ontwerpmogelijkheden van de Custom- en Wood-variant verschillen, omdat de Wood-variant moet worden gegraveerd.
02.

Ontwerp jouw Grabby en profiel

-Je ontvangt van ons inloggegevens voor GrabbyCloud.
-Vervolgens kun je aan de slag met het ontwerp van je profiel. Je maakt het profiel helemaal in jouw huisstijl en vul het aan met je contactgegevens, socials, profielfoto en achtergrond.

Vind je dit gedoe? Of kost het je te veel tijd? Dan maken wij het ontwerp graag voor je. We sturen je natuurlijk altijd een voorbeeld van het ontwerp voordat we jouw Grabby gaan maken. Voortaan kun je je gegevens hier updaten.
Bekijk aanleverspecificaties
03.

Netwerken maar!

Laat je contactpersoon je Grabby-pasje zien. Hij kan de QR-code of de geïntegreerde NFC-chip scannen met zijn telefoon en hij ziet jouw Grabby-profiel meteen.

Dat is nog eens professioneel en makkelijk netwerken!